Usp´s

Altijd net dat beetje extra

Wij werken uitsluitend met A-merk apparatuur en bieden ruime ervaring. Door een relaxte en gecontroleerde werksituatie te creëren, kunnen we jouw evenement of bijeenkomst net dat beetje extra geven!

Breed inzetbaar

Wij verzorgen de technische ondersteuning van onder andere: bedrijfsfeesten, festivals, huwelijken en theaters. Samen gaan we voor een knallend resultaat. Ook zijn nieuwe uitdagingen altijd welkom. Heb jij toffe ideeën? Neem dan contact met ons op!

A-merk apparatuur

Met passie en liefde voor het vak maken we van jouw evenement of bijeenkomst een beleving. Dankzij de nieuwste A-merk apparatuur kunnen wij jou licht, geluid en beeld op maat bieden!

Geen losse verhuur

Bij Hessels Podium Techniek vind je techniek en ervaring in één. In overleg maken we samen een passend plan, die wij vakkundig uitvoeren. Omdat onze professionals het meeste uit de apparatuur kunnen halen, hanteren wij geen losse verhuur.

informatie

Met plezier en verantwoordelijkheid

Met heel veel plezier in het werk nemen wij de verantwoordelijkheid voor, en de uitvoering van, techniek op ons tijdens jouw evenement. Tijdens het werk behouden we rust en overzicht dankzij een goede voorbereiding, waarin jij jouw idee werkelijkheid ziet worden. Zo bieden we jou het licht, geluid en beeld waar jouw evenement om vraagt!